Ett stort antal företag väljer idag att sälja online, genom att ansluta sig till plattformar som exempelvis Amazon, för att effektivisera sin försäljning och öka sin lönsamhet. Att investera i en bra synlighet genom annonser på större plattformar som t.ex Amazon, är idag betydligt billigare och ger bättre marginaler (förutsatt att det optimeras rätt) än att dra trafik till egen webbshop genom kostsamma annonser som exempelvis Google ads, Facebook eller Instagram.

Vi på Ekonomistyr Kungsbacka hjälper er på resan genom bokföring, skatt och moms i utlandet och vill gärna bidra med mer för att er produktförsäljning ska ta nya höjder. Genom att presentera två samarbetspartners till oss med expertis inom detta skapar vi möjligheter till ökad lönsamhet.

Konstrukt AB – förenklar er budgetprocess och hjälper er att öka er bruttovinst.
Levantou AB – hjälper er att optimera er försäljning på Amazon samt erbjuder bl.a. en smart prisbevakningsservice.

Konstrukt och Levantou hjälper redan flera andra stora bolag så som Polfärskt, Espresso House, Hestra och Ewellix.

Konstrukt www.konstrukt.se
Konstrukt hjälper produktsäljande företag att förbättra sin bruttomarginal genom en datadriven säljplanering. Deras molnverktyg möjliggör en smidig och enkel planeringsprocess, där säljarna själva kan simulera och planera försäljningsmixen av produkter och kunder, för att hitta den optimala bruttomarginalen. Verktyget uppdateras automatiskt med aktuella kostpriser och lagersaldon, vilket gör det lätt för organisationen att vara smidig och följsam när marknadsförutsättningarna förändras. I osäkra tider som nu är detta extra viktigt!

Levantou www.levantou.com
Med gedigen kännedom om Amazonplattformen, sökordsoptimering och strategisk planering hjälper Levantou AB er att optimera er närvaro och försäljning på Amazon.
Andra tjänster som Levantou också erbjuder:
– Pris- och varumärkesbevakning (inklusive hantering vid olovlig varumärkesanvändning)
– Annonsoptimering
– Konsten att kombinera traditionella försäljningskanaler ihop med Amazon
– Strategisk rådgivning
– Marknads- och varumärkesanalyser
– Kommunikation gentemot återförsäljare, distributörer och agenter

E-handeln växer konstant och genom små justeringar skapas stora möjligheter för er tillväxt. Hör av dig till oss på Ekonomistyr för att få veta mer!